Gratis schatting

Verkoop je huis zonder zorgen. Snel en doeltreffend aan het hoogste bod.

Wil jij je woning, pand of grond verkopen? Krijg je stress bij de gedachten aan alles wat daar komt bij kijken? De verantwoordelijkheid van een verkoper reikt vandaag dan ook veel verder dan een sleutel overhandigen. Verkopen vraagt knowhow van wettelijke bepalingen, expertise, durf en wilskracht. Wij verkopen jouw woning aan de juiste prijs en halen al jouw zorgen weg. Zo begin jij met een gerust hart aan een nieuw verhaal.

Geen hokjesdenken, geen standaardoplossing. Wel een totaalstrategie die past bij jouw specifieke noden. Slim, snel én effectief. Ontdek de ColorCasa tactiek.

Spontaan en transparant samenwerken

Onze lokale experten stippelen samen met jou de strategie uit. Stap voor stap richting doel, de verkoop van je huis, pand of grond. Met een correcte schatting en uitgebreide opvolging, blijf jij steeds op de hoogte van de voortgang. Dankzij de jarenlange ervaring van ColorCasa kan je vanaf dag één beroep doen op een sterk netwerk en klantenbestand, verwelkom meteen kandidaat-kopers!

  • Lokale experten in 4 kantoren regio Brussel/Mechelen/Antwerpen
  • Professionele schatting door onze experten
  • Steeds op de hoogte met een maandelijks uitgebreid verkoopverslag
  • Doe beroep op ons sterk netwerk en groot eigen klantenbestand
Ontmoet een expert uit je buurt

Geef je huis de aandacht die het verdient

Een wijdverspreide campagne en een uitstekende visibiliteit. Ons ambitieus team zet je woning in de verf! Met knappe foto’s, opvallende uithangborden en effectieve online campagnes haal je het meeste uit je verkoop.

  • Kwaliteitsvolle fotografie van je pand
  • Opvallende borden die je pand de juiste uitstraling geven
  • Doelgerichte online advertenties die doen knikken én klikken