Gratis schatting

Verkoop je huis zonder zorgen. Snel en doeltreffend aan het hoogste bod.

1. Makelaar met een hart voor klanten

Hoe kunnen we je helpen? Wat verwacht je? Bij ColorCasa geen loze woorden, we doen wat we beloven. In alle transparantie werken we aan jouw nieuw verhaal. Geen hokjesdenken, geen standaardoplossing. Wel een totaalstrategie die past bij jouw specifieke noden. Jij maakt de volgende stap met een gerust hart!

2. Wettelijke bepalingen als eerste horde

Het vertrekpunt is een volledig verkoopdossier met de nodige wettelijke bepalingen. Van stedenbouwkundige inlichtingen, het kadastraal plan, de kadastrale legger, het bodemattest, het keuringsattest van de elektrische installatie tot het EPC-certificaat. Geen zorgen! Wij regelen alles voor jou!

3. Strategie als battleplan

De weg vooruit. Die stippelen we samen uit. Wie is de ideale koper? Op welke kanalen kunnen we hem bereiken? Welke prijs hanteren we, is er marge? We voeren een correcte en realistische waardebepaling uit. Want de juiste prijs versterkt jouw onderhandelingspositie. Ons doel is het maximale uit jouw verkoop halen.

4. Ons gepassioneerd team van lokale experten komt in actie

Ons ambitieus team gaat meteen voor tastbaar resultaat. We maken de strategie concreet met professionele foto’s en toetsen jouw woning af aan ons zoekend klantenbestand. We laten de publiciteitsmolen op volle toeren draaien. We zetten jouw woning in the picture, zodat we snel de juiste kopers vinden!

5. Verkoop zonder zorgen – blijf steeds op de hoogte

Als verkoper houden we je maandelijks op de hoogte. Hebben potentiële kopers opmerkingen? Ontvangen we positieve feedback? Waarom is er nog geen bod? Indien nodig schakelen we. Snel en efficiënt. Want alleen de beste aanpak is goed genoeg.

6. Cheers! Tijd om het officieel te maken

Is er een akkoord? Dan zetten wij alles zo snel mogelijk op papier. Want het juridische kluwen start nu. Is er ook een consensus bij de notarissen? Dan kunnen we samen op het kantoor van ColorCasa alles ondertekenen en klinken op de verkoop!

Geef je huis de aandacht die het verdient met kleurrijke borden en doeltreffende online marketing.

Mijn woning verkopen zonder zorgen