Blijf op de hoogte
Residentie Limbos
Meise
Scroll down
Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en moderne architectuur, die focust op kwalitatief, luxueus en energiezuinig wonen (Epeil 30, BEN-normen) met veel aandacht voor licht en lucht. Het project omvat 6 appartementen en een ondergrondse parkeergelegenheid die toegankelijk is via een autolift. Het gebouw is zo ontworpen dat er maximaal geprofiteerd kan worden van de oriëntatie en uitzichten op de omgeving. Kortom een uniek woonproject te Meise vlak bij winkels, openbaar vervoer en de Nationale plantentuin!
De gemeente Meise is gelegen in de groene gordel rond Brussel op slechts een boogscheut van de Europese hoofdstad. Het gebouw is gelegen in de Limbosweg te Meise met een uitstekende verbinding via de A12, de sneltram, de fietssnelweg, en de bus. Het project bevindt zich in een omgeving met residentieel karakter en is gelegen in het rustige dorpscentrum van Meise op een boogscheut van de ingang van de Plantentuin. Deze 92ha grote, groene long herbergt een botanische tuin met één van de grootste serrecomplexen in Europa. Het historische domein zorgt voor een cultureel en ecologisch pluspunt in de regio.
Het gebouwencomplex is opgetrokken volgens plannen en onder toezicht van architect Mertens en ingenieur stabiliteit Boden. Alle gebruikte materialen en systemen zijn eerste kwaliteit en in de mate van het mogelijke onderhoudsvrij.
Contacteer ons

Deel dit project

Meer informatie of een afspraak

Downloads

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw familienaam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet deze voorwaarden aanvaarden.