Blijf op de hoogte

ColorCasa Intro

Begin 2018, goed tien jaar na de start van ColorCasa, beslisten oprichters Bram De Ridder en Isabelle Van den Brande om hun ambitie aan te scherpen.
Het resultaat?
Een duidelijke focus op nieuwbouwprojecten, residentieel vastgoed en verkavelingen.
Ontdek hieronder meer.

Ontdek onze projecten

Klik hier

Slapende gronden Maak ze wakker

Een bouwproject op uw eigendom: een goed idee! 

Welke mogelijkheden heb ik met mijn bouwgrond? Wat houdt een bouwproject juist in? En wat brengt het financieel op? Het zijn veelgestelde vragen voor mensen die van hun huis of bouwgrond een projectgrond willen maken. Wij geven u de antwoorden. Want u bezit meer dan u denkt.

Contacteer ons voor een inspirerend gesprek.
Contacteer ons

ColorCasa, samen voor het beste resultaat!

Bij de verkoop van een woning of bij het opstarten van een nieuwbouwproject hanteren wij steevast eenzelfde stappenplan, uiteraard op maat van uw situatie. Zo zorgen we ervoor dat we aan elke fase van het proces stilstaan en op de kortst mogelijke tijd tot het beste resultaat komen.

De eerste stap van elk nieuwbouwproject of verkoopproces is een correcte en realistische bepaling van de kostprijs (in het eerste geval) of de waarde (in het tweede). Wij stellen daarbij een volledig dossier samen om de juiste prijs te bepalen. Op basis daarvan kunnen we samen de strategie bepalen: hoe realiseren we het nieuwbouwproject? Of welke doelgroep spreken we aan voor de verkoop van een woning? Daarna is het tijd voor actie. We starten met de voorbereidende werken van het project of plaatsen advertenties voor uw woning. Daar blijft het natuurlijk niet bij: door nauwkeurige opvolging vermijden we problemen of detecteren we opportuniteiten. Doorheen deze stappen komt ook de papiermolen om de hoek piepen: vergunningen, attesten, verkoopovereenkomsten…

Wij nemen u hier het werk zo veel als mogelijk uit handen. Want daarvoor zijn we uw partner…