Blijf op de hoogte
Koppelvilla's
Meise
Scroll down

2 prachtige nieuwbouwwoningen gelegen in een dooplopend straatje in een residentiële wijk op een boogscheut van Meise centrum! Deze koppelvilla is opgetrokken in een moderne tijdloze stijl met oog voor natuurlijk daglicht en hoogwaardige duurzame materialen. Kortom deze woning beschikt over al het nodige confort dat een gezin nodig heeft!

De woningen bestaan op het gelijkvloers uit een ruime inkomhall met vide en WC, een bureel vooraan en een inpandige garage. Achteraan de woning bevindt zich de ruime en lichtrijke leefruimte met volledig ingerichte open keuken (met berging), grenzend aan een terras van 21m2 en mooi aangelegde tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich vooraan 2 ruime slaapkamers. Aan de achterkant bevint zich de master bedroom met dressing, een badkamer en een douchekamer. Daarnaast kan er, mits het plaatsen van een vaste trap (optoneel) naar de zolderverdieping , een ruime vierde slaapkamer gecreëerd worden.

De woningen worden volledig afgewerkt opgeleverd en zijn beschikbaar medio 2017. Verkoop onder BTW-stelsel waarvan 10% registratierechten op het grondaandeel Zeker een bezoekje waard! WERKEN ZIJN REEDS GESTART!

Contacteer ons

Deel dit project

Meer informatie of een afspraak
Gelijkvloerse verdieping
Type Referentie Kamers: Oppervlakte: Tuin: Terras: Prijs
Koppelvilla 16-W66 3 189 m² 21,00 m² Verkocht
Koppelvilla 16-W65 3 189 m² 21,00 m² Verkocht

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw familienaam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.