Blijf op de hoogte

ColorCasa specialiseert, maar blijft u met raad en daad bijstaan

WOLVERTEM - Tien jaar na de start slaat ColorCasa een nieuwe weg in. Het specialiseert zich voortaan als partner bij nieuwbouw, het betere vastgoed en verkavelingen, dit niet alleen in Meise-Wolvertem, maar ook in de regio’s Asse en Dilbeek. Voor de overige verkoop en verhuur van panden gaat het een partnership aan met Leemans Immobiliën.

Colorcasa en Leemans ImmobiliënIn oktober blies ColorCasa tien kaarsjes uit. Reden genoeg voor oprichters Bram De Ridder en Isabelle Van den Brande om hun ambitie aan te scherpen. Het resultaat? Een duidelijke focus op nieuwbouwprojecten, het betere vastgoed en verkavelingen. Zij ontwikkelen zich voortaan verder als specialist in deze niche van de vastgoedmarkt.

Voor wie in de regio Meise-Wolvertem op zoek is naar de ove- rige opportuniteiten in verkoop & verhuur, gaat ColorCasa de samenwerking aan met Leemans Immobiliën, nu al actief in de regio’s Asse en Dilbeek met kantoren in Asse en Groot-Bijgaar- den. “Deze klanten van ColorCasa worden voor taan door ons geholpen”, vertelt Dries Leemans, zaakvoerder van Leemans Im- mobiliën. “Wij hebben dan ook een kantoor geopend in Wolver- tem om deze klanten optimaal bij te staan.”

ColorCasa van zijn kant behoudt het kantoor in Wolvertem en zal gebruik maken van de kantoren van Leemans Immobiliën in Asse en Groot-Bijgaarden om dicht bij klanten en projecten te staan.

ColorCasa beschikt voortaan dus over een nog grotere actiera- dius en focust zich helemaal op dit domein.

“Dit partnership is in de sector uniek”, klinkt het bij Bram De Ridder.“We hebben beide dan ook de ambitie om in onze niche de beste te worden, in eerste instantie in de regio Meise– Dil- beek – Asse. We zijn ervan overtuigd dat dat zal lukken. Onze jarenlange ervaring laat ons toe om ons te specialiseren en in dit domein mensen te inspireren.”

De samenwerking tussen ColorCasa en Leemans Immobiliën is zeker geen toeval. “Bram was ooit mijn leermeester, toen we samen bij een ander kantoor werkten”, zegt Dries Leemans.“We werden vrienden en zijn altijd contact blijven houden. Geweldig dat we door dit partnership ons actieterrein allebei kunnen uit- breiden.”

Samenwerking

ColorCasa - Stationsstraat 81 - Wolvertem
Leemans Immobiliën - Wilgenlaan 19 bus 1 - Wolvertem