Blijf op de hoogte
Residentie MadeleineAppartement
  • € 215.000
  • 2
  • 69
  • 1
Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en hedendaagse architectuur, die focust op kwaliteitsvol wonen met veel aandacht voor licht en lucht. Het project gelegen op de hoek van de Oppemstraat en de Merchtemsesteenweg te Wolvertem (Meise). Het betreft een overkoepelend project bestaande uit een samenvoeging van meerdere percelen. Door deze samenvoeging ontstaat een totale oppervlakte van +/- 2736.16m2.

Het project bestaat uit twee meergezinswoningen die onderling worden verbonden door een overdekte doorgang tot de gemeenschappelijke tuin en door de ondergrondse parking. De meergezinswoning (trappenhal A) die grenst aan de Merchtemsesteenweg is een (half)open bebouwing met 3 bouwlagen en een onder een plat dak. Het volume gelegen aan de Oppemstraat sluit via een overdekte toegang naar de binnentuin aan. Omdat het terrein langsheen de Oppemstraat een niveau van +/- 5.00m overbrugt is het volume verdeeld in kleinere verspringende volumes per trappenhal. De kroonlijsthoogte werd per trappenhal genomen vanaf het gemiddelde peil van het aangrenzende openbaar domein.  Het niveau van de trappenhal sluit aan met deze van het openbaar domein volgens de eisen van toegankelijkheid.

Opdat er een mooie inpassing in de omgeving zou bekomen worden is er voor geopteerd het project visueel zo kleinschalig mogelijk te maken. Zodoende sluit de architectuur mooi aan met de kleinere korrel van de omliggende omgeving. Deze kleinschaligheid wordt bekomen door het project (in gevelbeeld en plan) op te splitsen in kleinere, verspringende delen. De derde bouwlaag bevindt zich eveneens onder 45° vanaf de gevellijn. Het dakgedeelte werd opgevat als een afgeknot (plat) dak.
Contacteer ons

Details over het pand

Financieel

Prijs
€ 215.000
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
3563500

Algemeen

Bouwjaar
2019
Staat
Nieuwbouw project
Bebouwing
Open
Verdieping
1
Verdiepingen
2
Terrassen
1
Terras 1
7 m² (oost)

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
69 m²

Energie

E-peil
30
Ramen
Aluminium
Elektriciteitskeuring
Ja, conform
Type verwarming
Warmtepomp
Verwarming
Individueel

Stedenbouwkundige info

Bodemattest
Ja

Ligging

Adres
Oppemstraat 25 12
1861 Wolvertem
Winkels op
200 m
School op
600 m
Openbaar vervoer op
200 m
Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Indeling

Keuken
Ja (geïnstalleerd)

Comfort

Lift
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Nee
As-built
Nee

Deel dit pand

Contacteer ons

U moet uw voornaam invullen.
U moet uw familienaam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet een bericht invullen.
U moet deze voorwaarden aanvaarden.

Wees er steeds als eerste bij